Strategie Online Marketing - WEBSEM

Onze Service is onze Strategie
Meer Bereik en Meer Resultaten.
Klaar om het maximum rendement te halen? Contacteer WEBSEM

WEBSEM is een internetmarketing-bedrijf gespecialiseerd in ethische zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Web Analytics. WEBSEM volgt de technologische veranderingen op de voet. Zo garanderen we een efficiënte en renderende optimalisatie van uw website. Met kennis van zaken en de nodige ervaring maken wij van uw website een winnaar.

Offerte Aanvragen'

01.

Audit Website en Bepalen Doelstellingen
Eerst doen we een grondige audit van uw website:

- de navigatiestructuur,
- de gebruikte technologie,
- de analyse van de meta-tags,
- de inhoud.

Dan bepalen we de doelgroep voor een optimale strategie.

02.

Bepalen Relevante Keywords + Nulmeting
Uitgebreide Keywordanalyse

Eerst maken we een uitgebreide keywordanalyse op en bepalen samen met de klant welke zoekwoorden de klant zich zou moeten richten.

Nulmeting

Een nulmetingsrapport bevat een aantal relevante zoekwoorden die zijn bepaald door de keywordanalyse. In het rapport vinden we de huidige positie van uw zoekwoorden in zoekresultaten.

03.

Optimalisatie Techniek, Linkstructuur en Inhoud
We adviseren/optimaliseren:
 
- de broncode,
- navigatiestructuur,
- linkstructuur
- de inhoud.


04.

Link building
Link building is voor zoekmachine optimalisatie een belangrijke factor.Bij link building wordt, na keywordanalyse, bepaalt voor welke keywords links worden aangevraagd.

Meten resultaten


Elke maand krijgt u een gedetailleerd rapport met zoekmachine rankings. Samen evalueren we de resultaten en bepalen we nieuwe actiepunten.

Vraag een Offerte op maat

Laten we praten hoe we uw website een toppositie kunnen bezorgen in Google.
De "Best Practices" komen aan het licht. Uw bedrijf kan zich niet veroorloven om online niet gevonden te worden. We zijn ervan overtuigd dat onze aanpak uw online visibilitieit zal doen vergroten. Wij beloven onze WEBSEM resultaten te leveren dat direct een impact zal hebben voor uw online aanwezigheid. Hierdoor zal u ook meer omzet kunnen genereren.

Ja, ik heb interesse