WEBSEM - Fullservice online marketing bedrijf

We begrijpen dat het moeilijk lijkt.
U krijgt een persoonlijke aanpak.
Heeft u vragen? Contacteer WEBSEM

WEBSEM is an internetmarketing-company specialized in ethical search engine optimization (SEO) , pay per click or Search Engine Advertising (SEA). Websem follows the changes in this market very closely. We guarantee an efficient and profitable optimization of your website. MWith strong knowledge and experience we make your website a winner.

get_quote.jpg

01.

SEM
Kort voor Search Engine Marketing of zoekmotor-marketing. Dit is het geheel van marketingtechnieken die gericht zijn op het zo goed mogelijk plaatsen van een website binnen de resultaten van een zoekmotor om zo veel mogelijk zoekmotorgebruikers naar die website te krijgen. Bedrijven die aan SEM doen dienen eerst aan ‘keyword research’ te doen om na te gaan met welke zoektermen surfers hun site (potentieel) het makkelijkste vinden en welke zoektermen daarbij de beste return-on-investment bieden.

Nadien kunnen ze diverse technieken aanwenden om zo goed mogelijk te scoren in de natuurlijke zoekresultaten van een zoekmotor (Search Engine Optimization) en/of om tekstadvertenties te plaatsen in de resultaatspagina’s van de zoekmotor die de surfer te zien krijgt wanneer hij een van die zoektermen heeft ingetikt (Search Engine Advertising).

02.

Haal het Maximum uit uw website
Vul onderstaand contactformulier in. Binnen de 24 uur krijgt u een antwoord !
Bent u sneller dan uw concurrenten?

Ontdek hier wat Websem voor u kan doen!