WEBSEM - Fullservice online marketing bedrijf

Onze klanten voelen zich als een kind in een snoepwinkel telkens als hun website bovenaan in Google staat. Ze kunnen er geen genoeg van krijgen. We leveren diensten voor lokale en globale bedrijven.

WEBSEM is een internetmarketing-bedrijf gespecialiseerd in ethische zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Web Analytics. WEBSEM volgt de technologische veranderingen op de voet. Zo garanderen we een efficiënte en renderende optimalisatie van uw website.

Offerte Aanvragen'

01.

Search Engine
Engels voor zoekmotor. Een zoekmotor is in de enge zin een programma dat gebruik maakt van een zogeheten zoekrobot (ook bot, spider of crawler) om de verschillende pagina’s en websites op internet te indexeren. Deze index vormt de basis van de zoekmotoren: door het vergelijken van de gegevens van de index met een zoekopdracht van de surfer kan de zoekmotor de internetgebruiker immers resultaten serveren die overeenstemmen met zijn zoekopdracht.

De plaatsing van de gevonden websites en webpagina’s wordt daarbij bepaald door een complex algoritme dat verschillende sitespecifieke elementen (zoals bijvoorbeeld de ‘woorden” op de webpagina) koppelt aan gegevens over de populariteit en relevantie van de website. In de brede zin gebruikt men het woord zoekmotor ook voor de zoeksystemen die gebruik maken van deze indexen. Deze zoeksites bevatten vaak ook door mensen aangemaakte zoek-directories.

Een voorbeeld: Google is een zoeksite met zijn eigen op robots gebaseerde zoektechnologie maar met bovendien andere doorzoekbare bronnen zoals de door mensen aangemaakte gegevens van de DMOZ directory.

02.

Haal het Maximum uit uw website
Vul onderstaand contactformulier in. Binnen de 24 uur krijgt u een antwoord !
Bent u sneller dan uw concurrenten?

Ontdek hier wat Websem voor u kan doen!