WEBSEM - Fullservice online marketing bedrijf

Klant- en Servicegerichte houding
U krijgt een Persoonlijke Aanpak.
Heeft u vragen?Contacteer WEBSEM

 

WEBSEM is een internetmarketing-bedrijf gespecialiseerd in ethische zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Web Analytics. WEBSEM volgt de technologische veranderingen op de voet. Zo garanderen we een efficiënte en renderende optimalisatie van uw website. Met kennis van zaken en de nodige ervaring maken wij van uw website een winnaar.

Offerte Aanvragen'

01.

SEA
Kort voor Search Engine Advertising. SEA, ook wel ‘paid placement’, is het tegen betaling opnemen van tekstadvertenties in zoekmotoren in functie van bepaalde zoektermen waarvan u hebt beslist dat die relevant zijn voor uw site. Vandaar dat men dit ook ‘keyword buying’ noemt.

De korte advertenties komen terecht op een daartoe bestemde zone (sponsored links) die duidelijk gescheiden is van de natuurlijke zoekresultaten.

De plaatsing van uw advertenties in functie van bepaalde termen gebeurt door een soort veilingsysteem: de prijs hangt af van de populariteit van de zoekterm bij andere adverteerders, de geografische spreiding van uw advertentie, de gewenste positie tussen andere advertenties en zo meer. Een zoekterm bestaat uit een woord of een combinatie van meerdere woorden.

04.

Haal het Maximum uit uw website
Vul onderstaand contactformulier in. Binnen de 24 uur krijgt u een antwoord !

Ontdek hier wat Websem voor u kan doen!