WEBSEM - Fullservice online marketing bedrijf

We begrijpen dat PPC moeilijk lijkt.
U krijgt een persoonlijke aanpak.
Heeft u vragen? Contacteer WEBSEM

WEBSEM is an internetmarketing-company specialized in ethical search engine optimization (SEO) , pay per click or Search Engine Advertising (SEA). Websem follows the changes in this market very closely. We guarantee an efficient and profitable optimization of your website. MWith strong knowledge and experience we make your website a winner.

get_quote.jpg

01.

Pay Per Click
Ook PPC. Een model van online reclame waarbij de adverteerder betaalt in functie van het aantal kliks op zijn advertentie. De meeste Search Engine Advertising formules werken op een PPC-basis.

De adverteerder betaalt enkel wanneer een zoekmotorgebruiker op de link binnen zijn tekstadvertentie heeft geklikt. Hij betaalt dus niets voor surfers die zijn advertentie wel zagen maar er niet op klikten. Dit staat tegenover het zogeheten CPM -model (Cost Per mille) waarbij de adverteerder betaalt per aantal keren dat zijn advertentie wordt gezien.

Banneradvertenties werken vaak op een CPM-basis al komen er ook PPC-modellen of hybride modellen voor. Het PPC-karakter van Search Engine Advertising is een van de redenen voor zijn succes, temeer daar de adverteerder de kostprijs van zijn advertentie kan instellen. De term wordt soms door elkaar gebruikt met Cost Per Click dat meer de klemtoon legt op de berekening van de kostprijs.

02.

Haal het Maximum uit uw website
Vul onderstaand contactformulier in. Binnen de 24 uur krijgt u een antwoord !
Bent u sneller dan uw concurrenten?

Ontdek hier wat Websem voor u kan doen!