WEBSEM - Fullservice online marketing bedrijf

We begrijpen dat het moeilijk lijkt.
U krijgt een persoonlijke aanpak.
Heeft u vragen? Contacteer WEBSEM

WEBSEM is an internetmarketing-company specialized in ethical search engine optimization (SEO) , pay per click or Search Engine Advertising (SEA). Websem follows the changes in this market very closely. We guarantee an efficient and profitable optimization of your website. MWith strong knowledge and experience we make your website a winner.

get_quote.jpg

01.

Link popularity
Letterlijk: ‘link populariteit’. Zoekmotoren houden met tal van zaken rekening bij het opstellen van hun indexen. Om te bepalen welke sites het meest relevant zijn voor een bepaalde zoekterm hebben ze in hun algoritmes niet alleen rekening gehouden met technische parameters maar ook (en misschien wel vooral) met parameters die iets zeggen over het belang van de bewuste site (en pagina) voor een bepaalde term. Een daarvan is de ‘link populariteit’.

Het achterliggende idee: wanneer een site veel links krijgt van andere sites, zeker als die zelf ‘relevant;’ en waardevol zijn, zegt dat iets over de waarde en relevantie van de site waar naar verwezen wordt.

02.

Haal het Maximum uit uw website
Vul onderstaand contactformulier in. Binnen de 24 uur krijgt u een antwoord !
Bent u sneller dan uw concurrenten?

Ontdek hier wat Websem voor u kan doen!