WEBSEM - Fullservice online marketing bedrijf

Onze klanten voelen zich als een kind in een snoepwinkel telkens als hun website bovenaan in Google staat. Ze kunnen er geen genoeg van krijgen. We leveren diensten voor lokale en globale bedrijven.

WEBSEM is een internetmarketing-bedrijf gespecialiseerd in ethische zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Web Analytics. WEBSEM volgt de technologische veranderingen op de voet. Zo garanderen we een efficiënte en renderende optimalisatie van uw website.

Offerte Aanvragen'

01.

Keyword Buying
Het reserveren van zoektermen in zoekmotoren om tegen betaling tekstadvertenties op te nemen in die zoekmotoren in functie van de zoektermen waarvan u hebt beslist dat die relevant zijn voor uw site.
De plaatsing van uw advertenties in functie van bepaalde termen gebeurt door een soort veilingsysteem: de prijs hangt af van de populariteit van de zoekterm bij andere adverteerders, de geografische spreiding van uw advertentie, de gewenste positie tussen andere advertenties en zo meer. Een zoekterm bestaat uit een woord of een combinatie van meerdere woorden.

02.

Haal het Maximum uit uw website
Vul onderstaand contactformulier in. Binnen de 24 uur krijgt u een antwoord !
Bent u sneller dan uw concurrenten?

Ontdek hier wat Websem voor u kan doen!