WEBSEM - Fullservice online marketing bedrijf

Professionaliteit en Transparantie
Persoonlijke Aanpak
Alleen maar Voordelen.
Heeft u vragen? Contacteer WEBSEM

WEBSEM is een internetmarketing-bedrijf gespecialiseerd in ethische zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Web Analytics. WEBSEM volgt de technologische veranderingen op de voet. Zo garanderen we een efficiënte en renderende optimalisatie van uw website. Met kennis van zaken en de nodige ervaring maken wij van uw website een winnaar.

Offerte Aanvragen'

01.

Frames
Door ‘frames’ kunnen webbouwers websites maken waarbij een webpagina kan opgedeeld worden in twee of meer onafhankelijke delen. Frames worden bijvoorbeeld gebruikt wanneer men een stuk van de website statisch wil maken en een binnen dat vaste kader een deel wil voorzien van een zogeheten scrollbar: een navigatiehandel die toelaat om naar beneden of boven te scrollen.

Frames zijn traditioneel een probleem voor de zoekmotoren en zijn niet bevorderlijk voor een goede plaatsing van de site of webpagina die van frames gebruik maakt.

Om dat probleem op te lossen maakt men wel eens gebruik van een speciale ‘tag’ (een HTML code) om specifieke frame ‘content’ van een webpagina beter doorzoekbaar te maken voor de zoekmotoren: NOFRAMES

02.

Haal het Maximum uit uw website
Vul onderstaand contactformulier in. Binnen de 24 uur krijgt u een antwoord !
Bent u sneller dan uw concurrenten?

Ontdek hier wat Websem voor u kan doen!