WEBSEM - Fullservice online marketing bedrijf

Onze Service is onze Strategie
Meer Bereik en Meer Resultaten.
Klaar om het maximum rendement te halen? Contacteer WEBSEM

WEBSEM is een internetmarketing-bedrijf gespecialiseerd in ethische zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Web Analytics. WEBSEM volgt de technologische veranderingen op de voet. Zo garanderen we een efficiënte en renderende optimalisatie van uw website. Met kennis van zaken en de nodige ervaring maken wij van uw website een winnaar.

Offerte Aanvragen'

01.

CPC of Cost Per Click
Een model van online reclame waarbij de adverteerder de kostprijs van zijn advertentie bepaalt in functie van het aantal kliks dat hij op zijn advertentie krijgt. De meeste Search Engine Advertising formules werken op een CPC-basis.

De adverteerder betaalt enkel wanneer een zoekmotorgebruiker op de link binnen zijn tekstadvertentie heeft geklikt. Hij betaalt dus niets voor surfers die zijn advertentie wel zagen maar er niet op klikten. Dit staat tegenover het zogeheten CPM-model (Cost Per mille) waarbij de adverteerder betaalt per aantal keren dat zijn advertentie wordt gezien. De term wordt soms door elkaar gebruikt met Pay Per Click.

Ook: kort voor Cost Per Customer: de kost die een adverteerder betaalt om een klant te werven.

02.

Haal het Maximum uit uw website
Vul onderstaand contactformulier in. Binnen de 24 uur krijgt u een antwoord !
Bent u sneller dan uw concurrenten?

Ontdek hier wat Websem voor u kan doen!