WEBSEM - Fullservice online marketing bedrijf

We begrijpen dat het moeilijk lijkt.
U krijgt een persoonlijke aanpak.
Heeft u vragen? Contacteer WEBSEM

WEBSEM is an internetmarketing-company specialized in ethical search engine optimization (SEO) , pay per click or Search Engine Advertising (SEA). Websem follows the changes in this market very closely. We guarantee an efficient and profitable optimization of your website. MWith strong knowledge and experience we make your website a winner.

get_quote.jpg

01.

Cost Per Click
Cost Per Click is een model van online reclame waarbij de adverteerder de kostprijs van zijn advertentie bepaalt in functie van het aantal kliks dat hij op zijn advertentie krijgt. De meeste Search Engine Advertising formules werken op een CPC-basis.

De adverteerder betaalt enkel wanneer een zoekmotorgebruiker op de link binnen zijn tekstadvertentie heeft geklikt. Hij betaalt dus niets voor surfers die zijn advertentie wel zagen maar er niet op klikten. Dit staat tegenover het zogeheten CPM-model (Cost Per mille) waarbij de adverteerder betaalt per aantal keren dat zijn advertentie wordt gezien. De term wordt soms door elkaar gebruikt met Pay Per Click.

02.

Haal het Maximum uit uw website
Vul onderstaand contactformulier in. Binnen de 24 uur krijgt u een antwoord !
Bent u sneller dan uw concurrenten?

Ontdek hier wat Websem voor u kan doen!