WEBSEM - Fullservice online marketing bedrijf

We begrijpen dat het moeilijk lijkt.
U krijgt een persoonlijke aanpak.
Heeft u vragen? Contacteer WEBSEM

WEBSEM is an internetmarketing-company specialized in ethical search engine optimization (SEO) , pay per click or Search Engine Advertising (SEA). Websem follows the changes in this market very closely. We guarantee an efficient and profitable optimization of your website. MWith strong knowledge and experience we make your website a winner.

get_quote.jpg

01.

Content Page
Een ‘contentpagina’ is een pagina op een website die werd geoptimaliseerd voor de zoekmotoren. Men gebruikt deze term ook wel eens door elkaar met de term ‘doorway page’ maar deze term heeft een negatieve connotatie omdat ze geassocieerd wordt met search engine spamming.

Zolang de optimalisatie geen spammingtechnieken gebruikt is dit toegelaten. Een contentpagina heeft bijvoorbeeld zin wanneer een site gebaseerd is op een content management systeem dat niet voldoende zoekmotorvriendelijk is . Men kan zich natuurlijk afvragen of niet elke pagina een content page moet zijn en of men niet beter zijn moeite kan stoppen in het aantrekkelijker en relevanter maken van de website (en dus het aanbieden van meer content).

02.

Haal het Maximum uit uw website
Vul onderstaand contactformulier in. Binnen de 24 uur krijgt u een antwoord !
Bent u sneller dan uw concurrenten?

Ontdek hier wat Websem voor u kan doen!